Vi finder de bedste rejsetilbud

11 dage på fantastiske Zanzibar i højsæsonen for kun 4.566,-


11 dage på fantastiske Zanzibar i højsæsonen inkl. fly og lækkert 4* strandhotel med morgenmad for kun 4.566,- både fra København og Billund!

Omkring 50 km fra Tanzanias kyst ligger øen Zanzibar, der bla. byder på smukke strande og gode muligheder for dykning. På Zanzibar møder du en venlig lokalbefolkning og generelt et klima som inviterer til ren afslapning. Vi har taget udgangspunkt i et rigtigt lækkert 4 stjernet hotel, som Du kan se mere af her:

(Der skal trykkes på “Se tilbud” når man har klikket på “Vis hotel” for at det rigtige hotel kommer frem)

Rejsemål: Zanzibar
Rejselængde: 11 overnatninger
Afrejse: 30. maj 2018
Pris per person fra København kun: 4.571,-
Pris per person fra Billund kun: 4.566,-


Prisoversigt og links

FRA København DEN 30. maj*  – 10. juni 2018 (11 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21392,- | 3179,-4.571,-Vis HotelVis fly

 

FRA Billund DEN 30. maj* – 10. juni 2018 (11 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21392,- | 3174,-4.566,-Vis HotelVis fly

Bemærk, at man lander på Zanzibar den 31. maj.

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Trivago har problemer med at vise det korrekte hotel, så nedenstående hotel bliver vist. Klikkes der dog på se tilbud på “Tamarind BEach”, så kommer det rigtige 4* hotel frem.

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede “Mermaids Cove Beach Resort & Spa”, der bedømmes med fremragende 8,3 / 10 på booking.com og 4 / 5 på tripadvisor af de tidligere gæster. (trivago viser ikke det rigtige hotel, men når der klikkes på “Se tilbud” kommer Mermaids Cove Beach Resort & Spa frem.)

Hotellet er inkl. morgenmad, ligger 1 minuts gang fra stranden og byder bla. på en lækker pool og værelser med aircondition, der vender mod havet.

Se mere på det lækre hotel her: Vis Mermaids Cove Beach Resort & Spa

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af mig foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: Turkish el. Kenya/KLM

Fra København til Zanzibar er der billige billetter hos Turkish Airlines. På vej til Zanzibar er der et stop i Istanbul og på vej hjem er der 2 korte stop, hvor man den ene gang fortsætter i samme fly. Prisen er fra den 30. maj – 10. juni 3.179,- per person og der medfølger mad og 30 kg bagage.

Der er mange datoer med samme billige pris.

 

Fra Billund til Zanzibar er der billige billetter med Kenya Airways og KLM. Ved nedestående kombination, hvor der er 2 korte stop begge veje. Prisen er fra den 30. maj – 10. juni 3.174,- per person og der medfølger mad og 30 kg bagage.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

Hotellet tilbyder lufthavnstransport, hvilket ifølge resortfeechecker.com koster ca. 285,- pr. vej pr. køretøj.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed.

Alternativt skriv til os på vores Facebook side eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365