Vi finder de bedste rejsetilbud

En uge i Agadir for kun 1.561,-


En uge i Agadir for kun 1.561,- per person inkl. fly og super lækkert hotel.

Besøg Agadir og oplev en moderne og charmerende badeby med trendy butikker, gode restauranter, et spændende marked og ikke mindst en fantastisk 6 kilometer lang strand med god plads til både børnefamilier og vandsport.

Se det dejlige hotel her:

Rejsemål: Agadir, Marokko
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse fra København: 4. februar 2018
Pris per person fra København kun: 1.561,-


Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 4. – 11 februar 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2839,- | 722,-1.561,-Vis HotelVis Fly

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Det lækre Suite Hotel Tilila med tilhørende have og pool blev renoveret i 2011 og fremstår både flot og hyggeligt. Dejlig beliggenhed tæt på både stranden og centrum af byen.

Se mere om “Suite Hotel Tilila” her: Vis Hotel

 • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: Direkte

Der kan flyves fra København med direkte fly.

Fra København er prisen for direkte med Air Arabia 721,- pr. person med rejsedatoerne den 4. – 11 februar 2018 .

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

I kan evt. leje en bil. Den kan bestilles her og koster fra 711,- for 8 dage.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Alternativt skriv til os på vores Facebook side eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra  dine ønsker.

Next Post

Previous Post

2 Comments

 1. Jens 16. december 2017

  Hej. Din website er en virkelig fin ide, men jeg forstår ikke rigtigt. . Hvergang jeg følger dine links og går ind og ser fx på fly, står der en anden, og langt højere pris, end den, du har anført. – og jeg tjekker, såsnart du har sat den på fb.
  Så hvad er der galt?
  Det ville være godt, hvis du kunne sætte et direkte link til det tilbud, du viser, fly og hotel samlet. Kunne være, at der så kom frem, det du har angivet.
  M.v.h.
  Jens Volmer

  • Rejs365 18. december 2017

   Hej Jens, tak for din besked. Årsagen er sandsynligvis at du har åbnet Momondo via mobiltelefon. Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer og den skal derfor divideres med 2. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i vores prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden. Mvh Rejs365

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365