Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Malta for kun 1.200,-


1 uge på Malta inkl. fly og 3* hotel med morgenmad for kun 1.200,-

Den lille ø Malta ligger i middelhavet har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan du slappe af i en af de skønne feriebyer, der hver har deres egen karakter.

Rejsemål: Malta
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse fra Billund: 23. april 2018
Pris per person fra Billund kun: 1.200,-


Prisoversigt og links

FRA Billund DEN 23. – 30. april 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2495,- | 704,-1.200,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3 stjernede lejlighedshotel “Qawra Point Holiday Complex”. Hotellet er godt bedømt (7,1 / 10 hos booking.com) og bliver især rost for beliggenheden den smukke strand, der ligger ca. 5 minutters gang fra hotellet. Hotellet har også en pool og værelserne har bl.a aircondition, køkken og privat badeværelse.

Prisen er 7 x 141,- = 990,- for 2 personer (495,- pr. person)

Se mere her: Vis “Qawra Point Holiday Complex”

  • Der findes mange andre hoteller – også billigere – end det af mig foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: direkte

 

Fra Billund er prisen 705,- pr. person. Ruten fra Billund har 2  ugentlige afgange og kan derfor let gøres kortere eller længere. Eksemplet tager udgangspunkt i den 23. – 30. april 2018.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

Bus X1 kører fra lufthavnen til Mellieha. Turen er på ca. 30 km og tager ca. 50 min. Busserne er udstyret med aircondition og har plads til bagage. Prisen er ca. 20,- pr. person.

Alternativt kan du leje en bil. Den kan bestilles her og koster fra 557,- for 1 uge.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Prisen inkluderer håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365