Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på costa del sol for kun 1.041,-


8 dage på costa del sol inkl. fly og fremragende bedømt 3* lejlighedshotel med både indendørs og udendørs pool for kun 1.041,-

Costa del Sol i Malaga regionen er et af vores favoritsteder at “flygte” til når vi skal væk fra vinterens kulde og mørke. Her kan man lave mange aktiviteter som at besøge “den hvide by” Mijas, Gibtraltar eller Malaga -og ikke mindst er det oplagt til at spille golf. Vi har taget udgangspunkt i et rigtigt lækkert 3 stjernet hotel, som Du kan se mere af det her:

Rejsemål: Costa del sol, Spanien
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse fra Billund: 23. januar 2018
Afrejse fra København 24. januar 2018
Pris per person fra Billund kun: 1.144,-
Pris per person fra København kun: 1.041,-


Prisoversigt og links

FRA København DEN 24. – 31. januar 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2723,- | 318,-1.041,-Vis HotelVis fly

 

FRA Billund DEN 23. – 30. januar 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2723,- | 421,-1.144,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “Los Amigos Beach Club by Diamond Resorts”, der som alle Diamond resorts hoteller bedømmes med fremragende 4,4 / 5 på hotels.com. Prisen tager udgangspunkt i en 2 personers studio lejlighed på 43 m2, der bl.a. indeholder køkken og separat siddeområde. Hotellet har både indvendig og udvendig pool og ligger nær et golfområde. Afstanden til lufthavnen er ca. 20-25 minutters kørsel.

Hotellet er inkl. morgenmad, ligger 1 minuts gang fra stranden og byder bla. på en lækker pool og værelser med aircondition, der vender mod havet. – ønsker man adgang til de øvrige faciliteter som fitness, sauna, spa, spabad og swimmingpool, så koster det ca. 95,- pr. værelse pr. nat som betales hos hotellet.

Se mere på det lækre hotel her:

Fra København: Vis Los Amigos Beach club

Fra Billund: Vis Los Amigos Beach club

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af mig foreslåede. Se listen igennem her:

Fra København: Vis alternative hoteller

Fra Billund: Vis alternative hoteller


Fly: direkte

Der kan enten flyves fra København eller Billund.

Fra København er prisen 318,- pr. person. Ryanair har flere ugentlige afgange, så rejsen kan nemt gøres kortere eller længere efter ønske. Eksemplet er den 24. – 31. januar 2017.

 

Fra Billund er prisen 421,- pr. person. Ruten fra Billund er ligeledes med flere ugentlige afgange og kan derfor let gøres kortere eller længere. Eksemplet tager udgangspunkt i den 23. – 30. januar 2017.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

En taxa koster ifølge taxicalculator.com ca. 200,- pr. vej til og fra hotellet. Billeje er dog også et godt bud, da det er meget billigt.

Det kan bestilles her og koster fra blot 244,- for 1 uge.

Alternativt kan der tages offentlig transport.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365