Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i paradis på Mauritius for kun 4.508,-


15 dage på Mauritius for kun 4.508,- per person inkl. direkte fly og godt hotel!

Forkæl dig selv med en drømmerejse og tag turen til paradis! Mauritius er smukke sandstrande med turkist vand og storslået snorkling i smukt koralrev. Tilsæt gourmetmad, fantastisk service og mange aktiviteter for både store og små og du har ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Som Mark Twain skrev: “Jeg tror, at Gud først skabte Mauritius og derefter Himlen som en kopi deraf

Vi har fundet et godt bedømt og billigt hotel med en god central beliggenhed – og blot 700 m fra stranden. Se det her:

Opdatering 1, 4. december:

Hotellet er tilgængeligt, men bliver i nogle tilfælde fejlagtigt vist som ikke tilgængeligt på trivago. Klik her  for at komme frem til hotellet. Det kan være nødvendigt at klikke på linket 2 gange for at den viser hotellet.

– Er du mere til det luksuriøse, så har vi fundet et alternativ tæt på lufthavnen, der bl.a. byder på en privat strand. Se det her:

Opdatering 2, 5. december: Flyet er blevet 400,- dyrere, siden vi udgav artiklen den 3. december, så den samlede pris for fly og hotel er nu 4.908,- i stedet for 4.508,-

Opdatering 3, 5. december: Flyet er blevet yderliger 1.200,- dyrere, siden vi udgav artiklen den 3. december, så den samlede pris for fly og hotel er nu 6.108,- i stedet for 4.508,-

Rejsemål: Mauritius
Rejselængde: 14 overnatninger
Afrejse fra København 3. januar 2018
Pris per person fra København kun: 4.908,-


Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 03. – 18. januar 2018 (14 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21210,- | 3298,-4.508,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Residence Padma. Hotellet der blev opført i 2011 består af 13 værelser og det bliver af gæsterne vurderet som “Rigtig Godt” (4,5 / 5 på tripadvisor). Hotellet, der ligger meget centralt i Flic en Flac har en pool, men ligger derudover blot 700 meter fra stranden. Der er wifi på alle værelserne og hotellet tilbyder lufthavnstransport for 225,- pr. person.

Se meget mere om “Residence Padma” her: Vis Hotel

Prisen er 2.420,- for 2 personer (1.210,- pr. person)

  • Er du til et mere luksuriøst hotel, så finder du et alternativt forslag herunder. Vil du se de mange andre hoteller igennem end det af os foreslåede. Så kan du gøre det her: Vis alternative hoteller

Alternativt Hotel (+4.411,-)

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Holday Inn – Mauritius Airport. Hotellet, der blot ligger 2 km fra lufthavnen og tilbyder gratis lufthavnstransport bliver af gæsterne vurderet som “Fremragende”. Hotellet byder udover flotte værelser bl.a. på en privat strand og en lækker pool.

Se meget mere om “Holday Inn – Mauritius Airport” her: Vis Hotel

Prisen er 11.242,- for 2 personer (5.621,- pr. person) – hvilket giver en samlet pris på 8.919,- per person for fly og hotel.


Fly: Direkte

Fra København er prisen for direkte fly med Thomsonfly 3.298,- pr. person med rejsedatoerne den 3. – 18. januar 2018.

Opdatering: Prisen er hos TUI steget over 2 omgange, så den nu er 4.898,- per person.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller bestil forskringen hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for 225,- per person.

Det er nemt og billigt at køre med busserne på Mauritius. Det er også oplagt at leje cykler. Langs kysten er landskabet forholdsvis fladt.

Der kan evt. også lejes en bil. Den kan bestilles her
og koster fra 3.664,- for 15 dage.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Prisen passer altid når rejsen bliver lagt op på hjemmesiden, men tjek altid priser og tilgængelighed på begge ting før du bestiller det ene, da det kan have ændret sig siden vi lagde den op.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra  dine ønsker.

Husk, at vi trækker lod om en rejse den 24. december. Se mere her

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365