Vi finder de bedste rejsetilbud

FLY: Aarhus til Gdansk for kun 8,-


Aarhus til Gdansk med direkte fly t/r for kun 8,-!

Gdansk er en af Polens ældste og smukkeste byer. Den gamle bydel i Gdansk, blev omhyggeligt rekonstrueret efter 2. verdenskrig og er et af højdepunkterne i en by, der bla. byder på en havnefront som minder om Nyhavn i København. Her finder man gyder og kringelkroge,  der bliver brudt af lejlighedsvise arkitektoniske mesterværker.

Find et hotel til de vanvittigt billige flybilletter her:

Rejsemål: Gdansk, Polen
Rejselængde: 4 overnatninger
Afrejse: 10. december 2017
Pris per person fra Aarhus kun: 8,-


Prisoversigt og links

FRA Aarhus DEN 10. – 14. december 2017 (4 OVERNATNINGER)
PersonerFlyI alt pr. personHotelFly
28,-8,-Find HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Tag f.eks på det 2,5-stjernede “Ibis Gdansk Stare Miasto”, der bedømmes med fremragende 9,0 / 10 på hotels.com og 4,5 / 5 på tripadvisor af de tidligere gæster. Hotellet får topkarakter for renligheden, den storartede beliggenhed og den fantastiske stemning. Hotellet ligger meget tæt på centrum og de flotte værelser indeholder bla. aircondition og privat badeværelse.

Husk at bruge rabatkoden AFGENDK11DC17, hvis du køber på hotels.com. Så sparer du 10%

Se mere på hotellet her: Vis Ibis Gdansk

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alle hoteller

Eller prøv f.eks. Airbnb med 250,- rabat: her


Fly: Direkte

 

Fra Aarhus til Gdansk er der vanvittigt billige billetter i december måned. Der er 2 ugentlige afgange (torsdag og søndag) og den 10. – 14 december koster billetterne blot 7,50,-! Vis fly

Der er mange datoer med rigtig billige billetter, men på følgende datoer fås det til samme helt utrolige lave pris på 7,50,- for en returbillet.

Udrejse 3.12  eller 10.12 og hjemrejse 7.12 eller 14.12


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Den billigste måde at komme til Gdansk fra lufthavnen er med bus 210 (mod Goscinna). Den kører hver halve time og turen tager ca. 40 min. Prisen er ca. 7,- per person. Læs mere om transporten her

En taxa koster ifølge taxifarefinder.com ca. 280,- pr. vej til og fra hotellet.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da jeg kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365