Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Kreta for kun 1.557,-

2 uger på Kreta for kun 1.557,- per person inkl. fly og godt 3* hotel ned til stranden!

Kreta, der er Grækenlands største ø, tilbyder 300 solskinsdage om året og øen et populært rejsemål for mange. Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og imponerende natur.

Rejsemål: Kreta, Grækenland
Rejselængde: 14 overnatninger
Afrejse fra København: 10. april 2018
Pris per person fra København kun: 1.557,-


Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 10. – 24. april 2018 (14 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2626,- | 932,-1.557,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Det hyggelige 3-stjernede hotel Memories er godt bedømt med 4 /5 på tripadvisor og fremhæves af gæsterne især for beliggenheden og den gode service. Hotellet der består af 13 lejligheder, ligger tæt på stranden, men har også en pool. Lejlighederne har balkon med havudsigt og har bla. aircondition.

For at få den bedst mulige pris på Memories, har vi anvendt en rabatkode hos hotels.com.

Brug denne kode når du bestiller hotellet.

Den samlede pris på hotellet er herefter 1.250,- (625,- per person)

Se mere om “Memories” her: Vis Hotel

Bemærk at hotellet ligger ca. 2.5 times kørsel fra lufthavnen. Ønsker I mindre transporttid kan I f.eks. se nærmere på dette hotel:

Se mere til Futura Hotel her:


Fly: Direkte

Fra København er prisen for direkte fly med Norwegian 932,- pr. person med rejsedatoerne den  10. – 24. april 2018 .

 

Der er desværre ikke fly fra Jylland i denne omgang.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Lej evt. en bil og kom hurtigt og nemt fra lufthavnen til hotellet og rundt på øen. Den kan bestilles her og koster fra 1.487,- for 14 dage.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da jeg kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra  dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365