Vi finder de bedste rejsetilbud

10 dage på Costa Brava for kun 1.122,-

10 dage på Costa Brava inkl. fly fra Billund og godt bedømt 3* hotel for kun 1.122,-

Lloret de Mar er et af de mest besøgte steder på Costa Brava. Byen er en skøn ferieby for alle aldre og her finder man bla. en 2 km lang strand, men landskabet indbyder f.eks. også til mountain biking.

Vi har fundet godt bedømt 3* hotel, hvor man får rigtig meget for pengene. Se mere på det her:

Rejsemål: Lloret de Mar, Spanien
Rejselængde: 9 overnatninger
Afrejse: 17. april 2018
Pris per person fra Billund kun: 1.122,-
Pris per person fra København kun: 1.345,-


Prisoversigt og links

FRA Billund DEN 17. – 26. april 2018 (9 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2675,- | 447,-1.122,-Vis HotelVis fly

 

FRA København DEN 17. – 26. april 2018 (9 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2675,- | 670,-1.345,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i “Els Llorers” – Hotellet er 3 stjernet og får gode bedømmelser.  (8,0 / 10 på hotels.com og 4 / 5 på tripadvisor)

El Llores ligger opad en stejl bakke nær Lloret de Mar (ca. 15-20 minutters gang fra stranden) og har udover god udsigt bla. pool, restaurant og bar. Værelserne har balkon og indeholder bla. køkken og privat badeværelse. Alt i alt får man ifølge tidligere gæsters bedømmelse rigtig meget for pengene.

Se mere på hotellet her: Vis Els Llorers


Fly: direkte

 

Fra Billund til Girona er der billige billetter med direkte fly hos Ryanair den 17. april 2018. Prisen er 447,- per person. Vis fly

 

Fra København til Barcelona er der billige billetter med direkte fly hos Norwegian den 17. april 2018. Prisen er 670,- per person. Vis fly


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

  • Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her

Transport

Der kører shuttlebusser fra Girona lufthavn til Lloret de Mar. Prisen er ca. 135,- per person t/r og det kan bestilles her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365