Vi finder de bedste rejsetilbud

13 dage på Zakynthos for kun 2.189,-

13 dage på Zakynthos inkl. fly fra København og godt bedømt 2* hotel for kun 2.189,-

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et, flot landskab og dejlige strande. – Især på øens vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande der kun kan nåes med båd.

Vi har fundet flot 2* hotel, hvor man får rigtig meget for pengene. Se mere på det her:

Rejsemål: Zakynthos, Grækenland
Rejselængde: 12 overnatninger
Afrejse: 9. maj 2018
Pris per person fra København kun: 2.189,-

Kan du leve med 1 stop i London på vejen til Zakynthos, så kan du komme billigt til en fantastisk ø. Den “sure” tur hjemad er heldgvis med direkte fly.


Prisoversigt og links

FRA København DEN 9. – 21. maj 2018 (12 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2654,- & 1535,-2.189,-Vis HotelLondon
Zakynthos
København

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i “Pansion Mary Studios” – Hotellet er 2 stjernet med modtager rigtig gode bedømmelser af de tidligere gæster. (7,8 / 10 på hotels.com)

Hotellet består af 8 lejligheder og ligger ca. 5 minutters gang fra stranden. Lejlighederne byder bla. på tekøkken/køkken, aircondition og balkon med udsigt til haven.

Ved at indtaste rabatkoden* AFGENDK11DC17 på hotels.com opnås en pris på 1.308,- (654,- per person)

Se mere på hotellet her: Vis Pansion Mary Studios

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

*Er rabatkoden udløbet? – Så se her om der er en ny rabatkode.


Fly: 1 stop ud, direkte hjem

Fra København til Zakynthos flyves der først med direkte med Ryanair til London, hvor man så har et stop på 4t 45 min. Derefter fortsættes der med direkte fly hos Jet2 til Zakynthos. Prisen vil hermed være 1.087,- for at komme til Zakynthos. Bagage kan tilkøbes for 148,- hos Ryanair og for 189,- hos Jet2. Vis fly Til London & Vis fly til Zakynthos

Køber man flyene separat, så vil det være ens eget ansvar, hvis man misser flyet i London pga. forsinkelser. Hvis man tilkøber bagage, så skal denne også hentes ved bagageudleveringen for så at tjekkes ind igen. Det er derfor en god ide, at planlægge med et længere stop, så man ikke er så følsom overfor forsinkelser.

 

Fra Zakynthos til København er der billige billetter med direkte fly hos Apollo den 21. maj 2018. Prisen er 448,- per person og bagage kan tilkøbes for 195,- Vis fly

Der er kun billige direkte billetter på denne dato.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

  • Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her

Transport

Da hotelletligger et godt stykke fra lufthavnen koster et taxa ifølge taxifarefinder.com omkring 250-300,- per vej.

Alternativt kan I f.eks. leje en bil. Det koster 1.635,- for 13 dage. I kan finde den her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes for i alt 569,-.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365