Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Dubai + 3 dage i Berlin for kun 2.747,-

Vanvittig pris på 1 uge i Dubai + 3 dage i Berlin inkl. alle fly og hoteller! Kun 2.747,-

Opdatering: Billetterne fra Berlin til Dubai udsolgt. – Men vi holder øje om der kommer lignene tilbud til dubai.

Her har vi fundet en tur, hvor man først kan komme ned i varmen i Dubai og senere på samme tur kan få klaret den sidste juleshopping i Berlin. – Eller blot få set de mange seværdigheder i Dubai og Berlin samt julemarkeder i Berlin.

Rejsemål: Dubai, UAE + Berlin, Tyskland
Rejselængde: 9 overnatninger
Afrejse: 10. december 2017
Pris per person fra København kun: 3.424,-
Pris per person fra Billund kun: 2.747,-

I Dubai har vi fundet et lækkert og godt placeret 3 stjernet hotel. Se det her:

I Berlin har vi ligeledes fundet et 3 stjernet hotel med central beliggenhed. Se det her:

 

Det må forventes at der skal slås til med det samme for at kunne få fat i de super billige billetter fra Berlin til Dubai der kun koster 856,- t/r!


Prisoversigt og links

FRA København DEN 10. – 20. december 2017 (9 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21754,- | 1670,-3.424,-I Dubai
I Berlin
Til Berlin
Til Dubai

 

FRA billund DEN 10. – 20. december 2017 (9 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21754,- | 993,-2.747,-Til Dubai
Til Berlin
Til Berlin
Til Dubai

 

Skulle linket til Dubai ikke virke, så prøv at klikke her og søg på Berlin (TXL) til Dubai (DWC)

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel i dubai

Vi har taget udgangspunkt i det lækre og godt placerede 3-stjernede hotel “Citymax Hotel Al Barsha”, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster. (4 / 5 på tripadvisor ved over 1.500 anmeldelser)

Hotellet består af 378 værelser med aircondition, ligger tæt på emiraternes storcenter og metrostation og byder bla. på pool, motionscenter og lufthavnstranport. (Ca. 215,- pr. køretøj pr. vej)

Prisen for hotellet er 3.002,- (1.501,- per person)

Se mere på hotellet her: Vis Citymax Hotel Al Barsha

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Hotel i berlin

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “Novum Hotel Lichtburg Berlin am Kurfürstendamm”, der er et godt hotel til prisen, ligger centralt ved Kurfürstendamm, tæt på metrostation og bedømmes med 3,6 / 5 på hotels.com.

Prisen for hotellet er 506,- (253,- per person)

Se mere på hotellet her: Vis Novum Hotel Lichtburg

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: direkte

Fra København til Berlin er der billige billetter med direkte fly hos easyjet. Fra den 10. – 20. december 2017 koster det 814,.- for en returbillet og bagage kan tilkøbes for 313,- per person.

 

Fra Billund til Berlin er der billige billetter med direkte fly hos Ryanair. Fra den 10. – 20. december 2017 koster det 136,- for en returbillet og bagage kan tilkøbes for 296,- per person.

 

Fra Berlin til Dubai er der et billigt direkte fly med Sun Express fra den 10. – 18. december 2017. Prisen er 856,- inkl. 20 kg bagage.

Bemærk at der flyves fra en anden lufthavn end den man lander på i Berlin. Der er dog god tid til at tage offentlig transport eller taxa til byen eller lufthavnen, da flyet til Dubai først afgår kl. 21:45. Se mere under transport.

Da flyene vil være købt hver for sig, er det ens eget ansvar, hvis man misser flyet til Dubai. Sørg derfor for at have en god buffer.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

  • Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her

Transport

Ankomst fra Billund/København er i Schönefeld lufthavn ca. kl. 13. Der er derfor god tid til, at tage offentlig transport hen til byen og så tage videre til Tegel lufthavnen efterfølgende eller selvfølgelig at tage direkte til Tegel lufthavn, hvis man foretrækker dette. Planlæg din tur med den velfungerende offentlige transport her – turen tager ca. 1 time og koster 20,- per person. – En taxa vil koste ca. 600,- fra den ene lufthavn til den anden.

Det foreslåede hotel i Dubai tilbyder lufthavnstransport for ca. 215,- per vej per køretøj. Alternativt kan man tage 


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen til Berlin inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Læs om pas og visumregler til Dubai her

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365