Vi finder de bedste rejsetilbud

9 dage på Mallorca for kun 1.850,-

9 dage på Mallorca inkl. fly og super lækkert 4* hotel for kun 1.850,-

Mallorca er ikke uden grund et af danskernes mest populære rejsemål. Her er noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. På Mallorca venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter, skøn mad og et livligt natteliv. – og så indtræffer middelhavsvarmen typisk i begyndelsen af april.

Vi har fundet et super lækkert 4* hotel som du kan se mere af her:

Rejsemål: Mallorca, Spanien
Rejselængde: 9 overnatninger
Afrejse: 9. april 2018
Pris per person fra København kun: 1.850,-
Pris per person fra Billund kun: 2.049,-


Prisoversigt og links

FRA København DEN 9. – 18. april 2018 (9 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21158,- | 691,-1.850,-Vis HotelVis fly

 

FRA billund DEN 9. – 18. april 2018 (9 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21158,- | 890,-2.049,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det super lækre 4-stjernede “Seaclub Mediterranean Resort”, der modtager rigtig gode bedømmelser af de tidligere gæster. (8,0 / 10 på hotels.com og 4,5 / 5 på tripadvisor ved næsten 1.500 anmeldelser)

Hotellet består af 400 lejligheder, ligger tæt på stranden og byder bla. på 4 lækre poolområder, restaurant og 3 poolbarer samt fitnessfaciliteter. De flotte og smagfuldt indrettede lejligheder byder bla. på tekøkken/køkken, aircondition, satellit-tv og på ligeledes flotte badeværelser.

Ved at indtaste rabatkoden* AFGENDK11DC17 på hotels.com opnås en pris på 2.317,- (1.158,- per person)

Se mere på hotellet her: Vis Seaclub Mediterranean Resort

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

*Er rabatkoden udløbet? – Så se her om der er en ny rabatkode.


Fly: direkte

Fra København til Mallorca er der billige billetter med direkte fly hos Norwegian i hele april. Fra den 9. – 18. april 2018 koster det 691,.- for en returbillet og bagage kan tilkøbes for 300,- per person.

 

Fra Billund til Mallorca er der billige billetter med direkte fly hos Ryanair i hele april. Fra den 9. – 18. april 2018 koster det 890,.- for en returbillet og bagage kan tilkøbes for 370,- per person.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

  • Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her

Transport

Da hotelletligger et godt stykke fra lufthavnen koster et taxa ifølge taxifarefinder.com omkring 900,- per vej.

En shuttlebus koster hos Majorca Aiport transfers ca. 170,- for en returbillet. Bemærk at den skal bestilles hjemmefra. Det kan gøres her

Alternativt kan I f.eks. leje en bil. Det koster 1.491,- for 1 uge. I kan finde den her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365