Vi finder de bedste rejsetilbud

Flyv med Qatar Airways til Bangkok for kun 3.040,-

Qatar Airways har lige nu super billige billetter fra København til Bangkok i perioden november til april. De koster fra 3.040,- t/r og der er også de billige billetter i højsæsonen.

Rejsemål: Bangkok, Thailand
Afrejse: november 2017 til april 2018
Pris per person fra København kun: 3.040,-

Qatar Airways skriver at kampagnen løber til og med den 23. november, man skal derfor slå til inden den 24., hvis man vil være sikker på at få billetter til denne pris.

Kom f.eks. 15 dage til Hua Hin inkl. fly og transport i luksusbus på et lækkert hotel for kun 4.320,-


eksempel og links

Når man er nået til Bangkok er mulighederne mange. Man kan f.eks. tage til Hua Hin, Phuket eller Krabi. – eller blive i Bangkok. Da flyet hjem flyver om morgenen, kan man med fordel slutte af med 1 eller flere dage i Bangkok.

 

FRA København DEN 25. feb. – 12. mar 2018 (14 OVERNATNINGER)
PersonerFlyKoh SamuiHua HinPhuketKrabi
2 Vis flyVis HotelVis HotelVis HotelVis Hotel

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Fly: Qatar airways (1 stop)

Fra København til Bangkok er følgende de bedste flytider til prisen. Her vil man have 1 stop på 2t 15 min. i Doha på vej til Bangkok og 1 stop på 3t 45 min. i Doha på vej hjem til København.

I skrivende stund er der bla. billetter til samme pris med de samme flytider på følgende datoer:

Afrejse: 25.11-30.11, 2.12-8.12, 25.2, 27.2-28.2, 4.3-6.3, 9.3-14.3.
Hjemrejse: 5.12-7.12,  11.12-13.12, 12.3, 14.3, 19.3, 21.3, 23.3.

Nogle kombinationer af datoerne vil ikke give den billige pris, men på alle ovenstående datoer kan der findes kombinationer med de billige billetter og den korte flytid.

Fra den 9.4 og fremad findes der endnu kortere flytider til Bangkok og fra den 16.4 og fremad findes der endnu kortere flytider på hjemrejsen. Der findes både flere datoer end de ovenstående med samme flytider, men der findes også rigtig mange andre datoer til de samme priser, men hvor flyvetiden er lidt til meget længere.

Bemærk. Der er ikke billige billetter ved jul, vinterferie og påske.


Hotel i Bangkok

Vælg f.eks. det 4* Prime Hotel Central Station. Hotellet er meget godt bedømt, lækkert indrettet og bliver især rost for wellnessområdet og beliggenheden.

26.2-12.3: 14 nætter på hotellet koster 3.570,- (1.785,- per person)

Se mere på hotellet her:

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

 


Hotel i koh samui

Vælg f.eks. det 4* Replay Residence and pool villa. Lejlighedshotellet er nyt, godt bedømt, lækkert indrettet, har pool og er super godt til prisen.

26.2-12.3: 14 nætter på hotellet koster 1.996,- (998,- per person)

Se mere på hotellet her:

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller


Hotel i hua hin

Vælg f.eks. det 3 stjernede First Choice Suites. Lejlighedshotellet er nyt, rigtig godt bedømt, lækkert indrettet, har pool og ligger i gåafstand til stranden.

26.2-12.3: 14 nætter på hotellet koster 2.324,- (1.162,- per person)

Se mere på hotellet her:

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller


Hotel i Phuket

Vælg f.eks. det 4* Surin Park. Et Flot lejlighedshotel, der er rigtig godt bedømt, lækkert indrettet, har pool og ligger i gåafstand til stranden.

26.2-12.3: 14 nætter på hotellet koster 5.334,- (2.667,- per person)

Se mere på hotellet her:

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller


Hotel i krabi

Vælg f.eks. det 4* Ananta Burin Resort. Hotellet er godt bedømt, har pool med vandrutschebaner og ligger i gåafstand til Ao Nang strand.

26.2-12.3: 14 nætter på hotellet koster 5.572,- (2.786,- per person)

Se mere på hotellet her:

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

  • Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her

Transport

Til Koh Samui: Videre transport til Koh Saumi kan ske med indenrigsfly fra enten BKK eller DMK lufthavnen. DMK er typisk billigst og koster omkring 1.000,- t/r til Koh Samui.

Til Hua Hin: Der er 3 muligheder for transport til Hua Hin. Bus, tog eller taxa. En tur i luksusbus tager ca. 3-4 timer og koster ca. 60,- per person. Se mere her

Til Phuket: Videre transport til Phuket kan ske med indenrigsfly fra enten BKK eller DMK lufthavnen. DMK er typisk billigst og koster omkring  3-400,- t/r til Phuket.

Til Krabi: Videre transport til Krabi kan ske med indenrigsfly fra enten BKK eller DMK lufthavnen. DMK er typisk billigst og koster omkring 3-400,- t/r til Phuket.

 

Husk at tage højde for eventuelle flyforsinkelser, da det vil være jeres eget ansvar, hvis I ikke når næste fly når de er købt separat. I kan med fordel tage en nat i Bangkok i begge ender af turen.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek ALTID datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365