Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos for kun 1.546,-

8 dage på Rhodos inkl. fly og lækkert og fremragende bedømt 3* hotel inkl. morgenmad for kun 1.546,-

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bla. smukke strande og spændende seværdigheder.

Vi har fundet et super godt bedømt 3* hotel som udgangspunkt inkluderer morgenmad, men for blot 868,- kan all inklusive tilkøbes.

Rejsemål: Rhodos, Grækenland
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse: 1. maj 2018
Pris per person fra København kun: 1.546,-
Pris per person fra Hamborg kun: 2.085,-


Prisoversigt og links

FRA København DEN 1. – 8. maj 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2448,- | 1098,-1.546,-Vis HotelVis fly

 

FRA Hamborg DEN 1. – 8. maj 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2448,- | 1637,-2.085,-Vis HotelVis fly

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “Vallian Village”, der modtager super bedømmelser af de tidligere gæstet. (8,3 / 10 på trivago og 4,5 / 5 på tripadvisor ved over 450 anmeldelser)

Hotellet byder bla. på et lækkert poolområd og restaurant og bar. Som udgangspunkt er morgenmad inkluderet, men all inklusive kan f.eks. tilkøbes for 868,- per person.

Se mere på hotellet her: Vis Vallian Village

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: direkte

Fra København til Rhodos er der billige billetter med direkte fly hos Apollorejser den 1. – 8. maj 2018. Det koster 1.098,.- for en returbillet og bagage kan tilkøbes for 295,- per person.

Der kan f.eks. også rejses den 8.5 – 15.5 for til samme pris.

 

Fra Hamborg til Rhodos er billetterne lidt dyrere end fra København, men det er stadig med direkte fly. Det er med tyske Eurowings og koster 1.637,- ved rejsedatoeren 1. – 8. maj 2018. Bagage kan tilkøbes for 225,- per person.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

  • Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her

Transport

Da hotellet kun ligger ca. 3 km fra lufthavnen skal der ikke afsættes meget tid til transport. En taxa koster ifølge taxifarefinder.com ca. 70,-

Alternativt kan I f.eks. leje en bil. Det koster 918,- for 1 uge. I kan finde den her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da jeg kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365