Vi finder de bedste rejsetilbud

9 dage på fantastiske Zanzibar for kun 4.340,-

9 dage på fantastiske Zanzibar inkl. fly og lækkert 4* strandhotel inkl. morgenmad for 4.340,-

Omkring 50 km fra Tanzanias kyst ligger øen Zanzibar, der bla. byder på smukke strande og gode muligheder for dykning. På Zanzibar møder du en venlig lokalbefolkning og generelt et klima som inviterer til ren afslapning. Vi har taget udgangspunkt i et rigtigt lækkert 4 stjernet hotel, som Du kan se mere af her:

Rejsemål: Zanzibar
Rejselængde: 8 overnatninger
Afrejse: 21. januar 2018
Pris per person fra København kun: 4.340,-
Pris per person fra Billund kun: 4.946,-


Prisoversigt og links

FRA København DEN 21. – 30. januar 2018 (8 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21021,- | 3319,-4.340,-Vis HotelVis fly

 

FRA Billund DEN 21. – 30. januar 2018 (8 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21021,- | 3925,-4.946,-Vis HotelVis fly

Hotel

OPDATERING: Udsolgt. Se alternativ længere nede.

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede “Mermaids Cove Beach Resort & Spa”, der bedømmes med fremragende 8,3 / 10 på booking.com og 4 / 5 på tripadvisor af de tidligere gæster. (trivago viser ikke det rigtige hotel, men når der klikkes på “Se tilbud” kommer Mermaids Cove Beach Resort & Spa frem.

Hotellet er inkl. morgenmad, ligger 1 minuts gang fra stranden og byder bla. på en lækker pool og værelser med aircondition, der vender mod havet.

Se mere på det lækre hotel her: Vis Mermaids Cove Beach Resort & Spa

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af mig foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Hotel – alternativ

Som alternativ til det udsolgte “Mermaids Cove Beach Resort & Spa”, har vi fundet “African Sun Sea Beach Resort & Spa” – Hotellet er meget godt bedømt med 8,1 / 10 på trivago.

Hotellet er inkl. morgenmad, ligger 1 minuts gang fra stranden og byder bla. på en lækker pool og værelser med aircondition, der vender mod haven.

Se mere på hotellet her: Vis Sun Sea Bach Resort & Spa

Prisen er ved dette hotel 743,- højere per person end ved den oprindelige pris på det andet hotel.


Fly: Qatar airways el. KLM

Fra København til Zanzibar er der billige billetter hos Qatar Airways. På vej til Zanzibar er der et kort stop i Doha og på vej hjem er der 2 korte stop, hvor man den ene gang fortsætter i samme fly. Prisen er fra den 21. – 30. januar 3.319,- per person og der medfølger mad og 30 kg bagage.

Der er bla. fly med samme priser med afrejse 21.1-24.1, 28.1, 29.1 og 31.1 og hjemrejse den 25.1, 28.1, 30.1 og 13.2.

 

Fra Billund til Zanzibar er billetterne lidt dyrere end fra København og der flyves med KLM. Der er 3 stop begge veje. Det lyder dog værre end det er, da man ved det ene stop fortsætter i samme fly og generelt har kortere stop. (Pånær et 12 timers stop på vej derned. – Det ligger dog om dagen) Prisen er 3.925,- Ligesom fra Købehavn, så er mad og bagage inkl.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

Hotellet tilbyder lufthavnstransport, hvilket ifølge resortfeechecker.com koster ca. 285,- pr. vej pr. køretøj.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da jeg kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

 

Next Post

Previous Post

2 Comments

  1. Jamal 16. december 2017

    Where can order the travel? There is bo link that takes me to payment/reservation

    • Rejs365 18. december 2017

      Hi Jamal, You can book the flight/hotel via the “Vis hotel”/”Vis fly” link. Best regards Rejs365

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365