Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Gdansk for kun 386,-

4 dage i Gdansk inkl. fly og et super 2,5* hotel for kun 386,-

Gdansk er en af Polens ældste smukkeste byer. Den gamle bydel i Gdansk, blev omhyggeligt rekonstrueret efter 2. verdenskrig og er et af højdepunkterne i en by, der bla. byder på en havnefront som minder om Nyhavn i København. Her finder man gyder og kringelkroge,  der bliver brudt af lejlighedsvise arkitektoniske mesterværker. Hotellet vi har taget udgangspunkt i er et top bedømt 2,5* hotel fra Ibis kæden. Se mere af hotellet herunder.

Rejsemål: Gdansk, Polen
Rejselængde: 3 overnatninger
Afrejse: 11. januar 2018
Pris per person fra Aarhus kun: 386,-
Pris per person fra Malmø kun: 559,-


Prisoversigt og links

FRA Aarhus DEN 11. – 14. januar 2018 (3 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2324,- | 62,-386,-Vis HotelVis fly

 

FRA Malmø DEN 11. – 14. januar 2018 (3 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2324,- | 235,-559,-Vis HotelVis fly

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 2,5-stjernede “Ibis Gdansk Stare Miasto”, der bedømmes med fremragende 9,0 / 10 på hotels.com og 4,5 / 5 på tripadvisor af de tidligere gæster. Hotellet får topkarakter for renligheden, den storartede beliggenhed og den fantastiske stemning. Hotellet ligger meget tæt på centrum og de flotte værelser indeholder bla. aircondition og privat badeværelse.

Ved at indtaste rabatkoden AFGENDK1117 opnås en pris på 648,- (324,- per person)

Se mere på hotellet her: Vis Ibis Gdansk

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af mig foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: Direkte

Der kan flyves med direkte fly fra Aarhus eller Malmø.

 

Fra Aarhus til Gdansk er der super billige billetter til Gdansk. Der er 2 ugentlige afgange (torsdag og søndag) og den 11. – 14 december koster billetterne blot 62,-! – Der kan også fås meget billige billetter inden og efter denne uge.

 

Malmø: Har du mulighed for at komme til Malmø, så kan du ligeledes komme meget billigt til Gdansk  med Wizz Air. Fra den 11. til den 14. januar kan du f.eks. komme afsted for 235,-


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Den billigste måde at komme til Gdansk fra lufthavnen er med bus 210 (mod Goscinna). Den kører hver halve time og turen tager ca. 40 min. Prisen er ca. 7,- per person. Læs mere om transporten her

En taxa koster ifølge taxifarefinder.com ca. 280,- pr. vej til og fra hotellet.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da jeg kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365