Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Santorini i sommerferien for kun 2.606,-

1 uge på Santorini i sommerferien inkl. fly og 3* hotel for kun 2.606,-

Den græske vulkanø Santorini er ikke uden grund en af de mest fotograferede øer i Grækenland. Her finder man spektakulære landskaber, fine sorte lavastrande og vidunderlige landsbyer med de karakteristiske hvidkalkede huse med blå tage. Vi har fundet et suverænt bedømt 3* hotel (5 / 5 ved 240 anmeldelser på tripadvisor),  der har udsigt til bjergene og blot ligger 5 minutters gang fra stranden.

Rejsemål: Santorini, Grækenland
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse: 28. juni 2018
Pris per person fra København kun: 2.606,-


Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 28. juni – 6. juli 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21274,- | 1332,-2.606,-Vis HotelVis fly

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “Aretousa Vilals”, der bedømmes med 9,0 / 10 på hotels.com og 5 / 5 på tripadvisor! Hotellet bliver især rost for den fantastiske stemning, renligheden og den storartede beliggenhed. Hotellet har en mindre pool og ligger blot 5 minutters gang fra Perissa strand. Hotellet ligger ca. 20 minutters kørsel fra lufthavnen og tilbyder lufthavstransport.

Se mere på hotellet her: Vis Aretousa Villas

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af mig foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: Direkte

Der kan flyves med direkte fly fra København.

 

Fra København til Santorini er der billige billetter hos Norwegian fra slutningen af juni til august. I eksemplet fra den 28. (29.) juni til den 6. juli 2018 er prisen 1.332,- per person.


Fra Jylland er der desværre ikke direkte billetter. Der kan dog f.eks. flyves med et langt stop begge veje fra Billund den 26. juni til den 3. juli 2018 for 1.675,- med Ryanair.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

En taxa koster ifølge taxifarefinder.com ca. 250,- pr. vej til og fra hotellet. Billeje koster fra 1.899,- for en uge og kan bestilles her Vis biler


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da jeg kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes for 420,- per person.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365