Vi finder de bedste rejsetilbud

Jorden rundt på 40 dage for kun 18.430,-


Kom jorden rundt på 40 dage for 18.430 inkl. alle fly, bagage og hoteller.

Drømmer du om at rejse jorden rundt? Hvis du kan mærke eventyrlysten boble i dig så kig nærmere på denne helt fantastiske rejse.

Husk at rejsen kan planlægges på mange måder. Klik på hotellerne herunder og få inspiration til en rejse du aldrig vil glemme.

Rejsemål: Bangkok, Thailand (3) – Krabi, Thailand (7) – Bali, Indonesien (7) – Sydney, Australien (3) – Honolulu, Hawaii (7) – San Fransisco, USA (4) – Los Angeles, USA (4)

Rejselængde: 40 dage (35 overnatninger)
Afrejse: 4. marts 2018 (Aalborg eller København)
Pris pr. person fra København: 18.430,- (fly, bagage & hoteller)
Pris pr. person fra Aalborg: 19.210,- (fly, bagage & hoteller)


Lad os starte med selve ruten:

Bangkok, Thailand

Turen går mod øst og starter med 3 overnatninger i Thailands imponerende hovedstad Bangkok, hvor der ifølge accuweather kan forventes at være ca. 35 grader på rejsetidspunktet.

 

Krabi, Thailand

Turen fortsætter dernæst med 7 overnatninger i Krabi. – I eksemplet har vi taget udgangspunkt i Ao Nang, der er Krabi provinsens største by. Krabi er generelt et af de foretrukne rejsemål og der afgår mange bådture til f.eks. Phi Phi fra Ao Nang. Ifølge accuweather kan der forventes ca. 36-37 grader på rejsetidspunktet.

 

Bali, Indonesien

Turen fortsætter med 7 overnatninger på Bali. Det populære turistmål Bali, er en indonesisk ø der bla. består af 3 vulkaner. Bali er derudover kendt for sin rige kultur og kunstformer. Der kan ifølge accuweather forventes ca. 31 grader på rejsetidspunktet.

 

Sydney, Australien

Turen fortsætter med 3 overnatninger i Sydney. Sydney er Australiens største by og er hovedstad i delstaten New South Wales.  Sydney er placeret i det sydøstlige Australien og ligger på østkysten og ligger bl.a hus til det berømte operahus. Der kan ifølge accuweather forventes ca. 25 grader på rejsetidspunktet.

 

Honolulu, Hawaii

Turen fortsætter nu med 7 overnatninger på Hawaii. Honolulu ligger på øen Oahu og byen er samtidig hovedstad i den amerikanske stat Hawaii. Waikiki stranden, der strækker sig langs stillehavskysten, er en af verdens mest berømte strande og det er også her jeg har valgt et hotel i eksemplet. Der kan ifølge accuweather forventes ca. 28 grader på rejsetidspunktet.

 

San Fransisco, USA

Turen fortsætter med 4 overnatninger i San Fransisco. San Fransisco er Californiens 4. største by med ca. 850.000 indbyggere. Byen er foruden Golden Gate broen og Alcatraz bl.a. kendetegnet ved sporvognene og stejle veje. Der kan ifølge accuweather forventes ca. 20 grader på rejsetidspunktet.

 

Los Angeles, USA

– og sidst, men ikke mindst, slutter turen af med 4 overnatninger i Los Angeles inden det går hjemad igen. Los Angeles er den befolkningsrigeste by i staten Californien og i byen og nær byen ligger mange kendte seværdigheder og forlystelser. Hvem kender f.eks. ikke Beverly Hills og Hollywood skiltet. Forlystelsesparker som Universal studios, Disneyland og Sea world er også at finde i eller i nærheden af Los Angeles. Der kan ifølge accuweather forventes ca. 20-25 grader i Los Angeles på rejsetidspunktet.


PrisOversigt og links

Til / iFlyBagageHotelFly tilHotel
Bangkok1.590,-250,-337,-Vis flyVis hotel
Krabi191,-75,-577,-Vis flyVis hotel
Bali558,-207,- 437,-Vis flyVis hotel
Sydney1.167,-349,-948,-Vis flyVis hotel
Honolulu1.653,- 253,-2.679,-Vis flyVis hotel
San Fransisco1.916,-159,-1.675,-Vis flyVis hotel
Los Angeles359,- 159,-1.442,-Vis flyVis hotel
København1.199,-250,-Vis fly
Total pr. person8.633,-1.702,-8.095,- –

 

Fra København
Ved 2 personerTotal pris
I alt med 1 kuffert (til to)17.579,-
I alt med 1 kuffert til hver18.430,-

 

Fra Aalborg:  Vis fly
Ved 2 personerTotal pris
I alt med 1 kuffert (til to)18.384,-
I alt med 1 kuffert til hver19.210,-

Hoteller: 

Bangkok, Thailand – 3 overnatninger

I Bangkok har vi taget udgangspunkt i det 3 stjernede Astera Sathorn, der ligger tæt på centrum og som bedømmes med 7 / 10 på hotels.com og 3,4 / 5 på tripadvisor. Hotellet tilbyder lufthavnstransport for ca. 160,- pr. køretøj pr. vej og du kan se det her:  Vis hotel og kigge på andre hoteller her: Vis hoteller

 

Krabi, Thailand – 7 overnatninger

I Krabi har vi taget udgangspunkt i det 3 stjernede hotel/pension “Krabi Nemo House” der ligger i Ao Nang og bedømmes med 4,3 / 5 på hotels.com og med 4,5 / 5 på tripadvisor. Hotellet tilbyder lufthavnstransport for ca. 100,- pr. køretøj pr. vej. Du kan se på hotellet her:  Vis hotel og kigge på andre hoteller her: Vis hoteller

 

Bali, Indonesien – 7 overnatninger 

På Bali har vi taget udganspunkt i det 3 stjernede “Dkubu Daje”, der har pool og ligger tæt på stranden i Legian. Hotellet bedømmes med 4,5 / 5 på tripadvisor og afstanden til lufthavnen er ca. 7 km. Du kan se på hotellet her: Vis hotel og kigge på andre hoteller her: Vis hoteller

Området beskrives af hotels.com på følgende måde:

“Sandwiched right between Seminyak and Kuta, Legian offers a mix of these two famous beach resort areas. Cheap beachfront hotels present quiet spaces to relax, while out on the main streets are among Bali’s most famous bars and venues which draw young travelers and partygoers. It comprises an eclectic mix of restaurants and bars. There are fewer crowds in some parts of Legian Beach compared to Kuta, and its close proximity makes a great choice for those wanting to experience both areas.”

 

Sydney, Australien – 3 overnatninger

I Sidney bevæger vi os til de lidt dyrere hoteller. Vi taget udgangspunkt i det 3 stjernede “Springfield Lodge” der er forholdsvis billigt og som bedømmes med 3,6 / 5 på hotels.com og 4 / 5 på tripadvisor. Hotellet bliver rost for den storartede beliggenhed med ca. 2 km til centrum og operahuset. Hotellet ligger ca. 10 km fra lufthavnen og du kan se på det her Vis hotel og se på andre hoteller her: Vis hoteller

 

Honolulu, Hawaii – 7 overnatninger

I Honolulu, Hawaii tager priserne endnu et nøk opdad. Vi har taget udgangspunkt i det 3 stjernede “Aqua Aloha Surf Waikiki” – der som navnet antyder ligger tæt på Wiakiki stranden. Hotellet har en pool og bedømmes med 3,5 / 5 både på hotels.com og tripadvisor og vinder især på den gode beliggenhed. Hotellet ligger ca. 12 km fra lufthavnen og der opkræves et overnatningsgebyr på 18 dollar pr. nat, som dog er indregnet i prisen i tabellen forneden. Du kan se mere på hotellet her: Vis hotel og på andre hoteller her: Vis hoteller – Vær her opmærksom på overnatningsgebyrer der er typiske i USA.

 

San Fransisco, USA – 4 overnatninger

I San Fransisco har vi taget udgangspunkt i det 3,5 stjernede “Majestic”. Det bedømmesmed 7,4 / 10 på hotels.com og roses for den storartede beliggenhed og den fantastiske service samt bar. Der tilbydes lufthavnstransport for 115,- pr. person pr. vej. Du kan se mere på hotellet her Vis hotel og på andre hoteller her: Vis hoteller

 

Los Angeles, USA – 4 overnatninger

I Los Angeles har vi taget udgangspunkt i det 2 stjernede “Travelodge Bell” der befinder sig i den lavere priskategori. Hotellet bedømmes med 3,8 / 5 på hotels.com og 4 / 5 på tripadvisor. Hotellet befinder sig ca. 30 km fra lufthavnen. Pga. af spredningen af seværdigheder / forlystelsesparker med mere kan det evt. være en god ide med en bil. Du kan se mere på hotellet her: Vis hotel og se på andre hoteller her: Vis hoteller


Fly: Norwegian, AirAsia, Jetstar, Hawaian airlines & Delta.

Eventuelt Aalborg – København, direkte med SAS / Norwegian  (også afgange fra Karup og Billund passer ind)

 

København – Bangkok, direkte med Norwegian. Afrejse 4. marts 2018: (Ankomst den 5. marts 2018)

Alternative datoer med samme pris: 25.2, 11.3 & 18.3.

 

Bangkok – Krabi, direkte med AirAsia. Afrejse den 8. marts 2018

Alternative datoer med samme pris: Alle datoer (+/- 50,-)

 

Krabi – Denpasar, Bali – 1 stop i Kuala Lumpur med Air Aisia. Afrejse den 15. marts 2018.

Alternative datoer med samme pris: Alle datoer (+/- 200,-)

 

Denpasar, Bali – Sydney – direkte med Jetstar. Afrejse 22. marts 2018  (Ankomst den 23. marts 2018)

Alternative datoer med samme pris: Næsten alle datoer

 

Sydney – Honolulu, direkte med Jetstar. Afrejse 26. marts 2018 (Ankomst den 27. marts 2018)


Alternative datoer med samme pris: 2-3 gange om ugen

 

Honolulu – San Fransisco, direkte med Hawaian Airlines. Afrejse den 3. april 2018.

Alternative datoer: Flere gange om ugen og findes helt ned til ca. 1.400,-

 

San Fransisco – Los Angeles, direkte med Delta Airlines. Afrejse den 7. april 2018.

Alternative datoer med samme pris: Alle dage (+/- 100,-)

 

Los Angeles – København, direkte med Norwegian. Afrejse den 11. april 2018 (Ankomst den 12. april 2018)

Alternative datoer med samme pris: 16.4, 18.4, 20.4, 23.4, 25.4, 27.4, 30.4 & 2.5


Yderligere information

Du kan søge på andre datoer her: Aalborg – København | København – Bangkok  |  Bangkok – Krabi  |  Krabi – Bail  Bali – Sydney  |  Sydney – Honolulu  |  Honolulu – San FransiscoSan Fransisco – Los Angeles |  Los Angeles – København og hoteller her: Bangkok  |  Krabi  |  Bali  |  Sydney   | Honolulu | San Fransisco  |  Los Angeles

Skal du bruge bil på en del af rejsen finder du den her: her

Husk altid at tjekke, at datoerne i linkene er korrekte samt hvad de aktuelle fly- og hotelpriser er før du booker en af delene. Husk derudover, at du flere steder vil lande dagen efter og derfor ikke skal bruge et hotel den ene dag.

Rejseforsikring

Det kan blive ufatteligt dyrt, hvis man f.eks. kommer galt afsted i USA uden en rejseforsikring. Et simpelt benbrud kan f.eks. løbe op i 125.000,- Jeg anbefaler derfor på det kraftigste at man har en rejseforsikring. Hvis du har en i forvejen skal du være opmærksom på, at den skal dække hele verden. – Hvis du ikke har en kan du indhente billigste tilbud her via Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

2 Comments

 1. Maria 22. november 2017

  Hej.

  Er dette blot en rejse for sig selv? Eller er det sammen med et rejseselskab/andre mennesker. Kan ikke helt tyde det.

  Mvh. Maria

  • Rejs365 26. november 2017

   Hej Maria, umiddelbart er det bare hver for sig, men man kunne måske høre andre her eller på tråden i facebook? Hilsen Rejs365

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365