Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Edinburgh for kun 808,-

Forlænget weekend i Edinburgh inkl. fly og 4* hotel med pool for kun 808,-

Rejsemål: Edinburgh, Skotland
Rejselængde: 3 overnatninger
Afrejse fra København/Billund: 18. januar 2017
Pris per person fra København kun: 808,-
Pris per person fra København kun: 1.518,-


Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 18. – 21. januar 2018 (3 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2586,- | 222,-808,-Vis HotelVis fly

 

FRA Hamborg DEN 18. – 21. januar 2018 (3 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2586,- | 932,-1.518,-Vis HotelVis fly

Hotel

Jeg har taget udgangspunkt i det 4 stjernede “Novotel Edinburgh Park”. Hotellet er et flot lejlighedshotel med lækker pool og er godt bedømt med (4,3 / 5 hotels.com og 4 / 5 på tripadvisor) og bliver især rost for beliggenheden, servicen og renholdelsen af den indendørs pool. Hotellet ligger tæt på lufthavnen og ligger også super i forhold til transport ind til centrum af Edinburgh.

Se hotellet her:  Novotel Edinburgh Park

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af mig foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: Direkte

Der kan enten flyves fra København eller Hamborg med direkte fly.

Fra København er prisen for direkte fly med 222,- pr. person med rejsedatoerne den 18. – 21. januar 2018. Både Easyjet, Ryanair og Norwegian har flere ugentlige afgange, så du nemt kan variere længden på din rejse. I dette tilfælde er det med Ryanair.

 

Fra Billund er der desværre ingen direkte afgange. Der kan dog f.eks. flyves med 1 stop i London. I dette tilfælde flyves der med Ryanair til og fra London og med easyjet til og fra edinburgh. Prisen ligger på 932,-


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Der er nem og billig offentlig transport fra lufthavnen til hotellet. Ønsker du at tage en taxa, så koster denne ifølge taxifarefinder.com ca. 135,- pr. vej.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da jeg kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Der er flere alternative fly til nærmest samme pris som ovenstående. Søg her efter fly fra København, fly fra Billund, eller Vis hoteller

Alternativt skriv til mig på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger jeg den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365