Vi finder de bedste rejsetilbud

Phuket, Thailand for kun 4.477,-

Kom 15 dage til Phuket, Thailand i december måned fra 4.477,- inkl. direkte fly & 14 nætter på et godt bedømt 3* hotel!

Rejsemål: Phuket, Thailand.
Rejselængde: 14 overnatninger.
Afrejse: 5. december 2017
Pris pr. person fra København fra: 4.477,- (Inkl. fly og hotel)
Pris pr. person fra Aalborg fra: 5.033,- (Inkl. fly og hotel)


Turen:

Jeg har taget udgangspunkt i en tur der indeholder 14 overnatninger i Phuket, men der er mange lækre områder indenfor en overkommelig afstand. Ønsker du f.eks. at Ao Nang eller Phi Phi skal indgå i din tur, så kan du kigge hoteller igennem her: Ao Nang | Koh Lanta | Phi Phi

Jeg har som sagt taget udgangspunkt i Phuket og har fundet to gode bud til jer, der begge er godt bedømt. Se dem herunder.


Prisoversigt og links

Fra København: Tirsdag den 5. december 2017 til onsdag den 20. december 2017 (14 overnatninger)

PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2829,- | 3.648,-4.477,-Vis hotelVis fly

Prisen er pr. person. (Hotel 1.658,-/2 = 829,- + fly 3.648,- = 4.477,-)

 

Fra Aalborg: Tirsdag den 5. december 2017 til onsdag den 20. december 2017 (14 overnatninger)

PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2829,- | 4.204,-5.033,-Vis hotelFly t. CPH
Fly t. HKT

Prisen er pr. person. (Hotel 1.658,-/2 = 829,- + fly 3.648,- + 556,- = 5.033,-)


Hotel:

“Det billige”: Andaman House – 3 stjerner

I kategorien “den billige” har jeg taget udgangspunkt i det 3 stjernede “Andaman House” der er super billigt, men som har rigtig gode bedømmelser med 4,6 / 5 på hotels.com. Værelserne har aircondition og køleskab og ligger ca. 1 km fra stranden. Phuket lufthavn ligger ca. 45 minutters kørsel fra hotellet. (Prisen er her i skrivende stund: 1.658,- for to personer for 14 overnatninger)

Se “Andaman House” her: Vis hotel


“Det 4 stjernede”: Bauman Residence – 4 stjerner

Bauman Residence er 4 stjernet og er ligeledes godt bedømt med 3,8 hos hotels.com. Værelserne indeholder bl.a. aircondition, altan og badekar og hotellet har en pool. Hotellet ligger ca. 1 km fra stranden og ca. 45 minutters kørsel fra Phuket lufthavn. (Prisen er her i skrivende stund 3.966,- for to personer for 14 overnatninger)

Se “Bauman Residence” her: Vis hotel

Det vil sige, at merprisen pr. person vil være 1.154,- i forhold til “Andaman House” hotellet. 


Vil du hellere kigge efter andre hoteller Phuket, kan du gøre det her: Vis andre hoteller


Fly: TUI, direkte.

København: Det flyves direkte fra København til Phuket med TUI fra den 5. december 2017 til den 20. december 2017. Bemærk, at man først lander i Phuket den 6. december 2017 pga. tidsforskellen.

 

Aalborg: Der er desværre ikke direkte billetter fra Jylland, men der kan f.eks. flyves fra Aalborg til København og derved komme til Phuket med 1 stop. Der er mange daglige afgange fra Aalborg til København, så det kommer helt an på dit temperament, hvor lang tid buffer du vil have ved mellemlandingen. – Men husk, at du skal checke ind påny og at det er dit eget ansvar, hvis du misser flyet på grund af forsinkelse, da du i dette tilfælde vil have booket to separate flyvninger.


 

Transport

Transport fra lufthavnen til hotellerne / mellem hotellerne skal arrangeres, men koster ikke meget i Thailand. Hoteller tilbyder desuden ofte lufthavntransport.


Tip

Har du et Bank Norwegian VISA kort og bruger det til at købe Norwegian flybilletten, så optjener du 5% som du kan bruge til at betale din næste flyvning. Derudover optjener du 1% på alle andre køb og har automatisk rejse- og afbestillingsforsikring. Læs mere om kortet: her

Har du ikke et Bank Norwegian VISA kort,  så tjek om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Yderligere information

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da jeg kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage. Bagage kan tilkøbes for 600,- pr. person for en retur. Mad kan tilkøbes for 229,- pr. person. Bagage fra Aalborg til København koster 150,- for en retur.

Alternative fly: Der findes alternative afgange med mellemlandinger til lavere priser i perioden Du kan søge efter fly her: Vis fly

Alternative hoteller: Ønsker du at være andre hoteller, steder eller datoer kan du finde dem her:   Ao Nang | Koh Lanta | Phi Phi | Phuket

Eller skriv til mig på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger jeg den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

 

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365