Vi finder de bedste rejsetilbud

Optjen point til gratis fly med Bank Norwegian Kort

 Norwegian tilbyder udover billige rejser også en anden interessant mulighed, nemlig et gratis VISA kort, hvor man optjener 1% CashPoints på alt hver gang kortet bliver brugt op til 75.000 kr. Fra 75.000,- og opefter optjener man 0,5%. Foretager du alle dine varekøb gennem hele året med Norwegian-kortet, kan du opspare mange CashPoints, som du kan bruge til at købe din rejse med. CashPoints kan anvendes til hel- eller delbetaling af rejser hos Norwegian. Jeg har selv brugt kortet i et par år nu og har været meget tilfreds med det. Køber du f.eks. ind i Netto for 1.000 kr., så optjener du 10 kr. til din næste rejse. Kortet kan også sættes op til Mobilepay.

Kortet fungerer på samme måde som et MasterCard og du vil derfor modtage en regning på dit forbrug sidst på måneden.

ANSøg om et Bank Norwegian VISA kort her

 

Hvilke fordele får jeg med kortet?
  • Op til 6 ugers rentefri kredit.
  • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring inkluderet.
  • CashPoints på alle køb.
  • 5 % CashPoints på Norwegian “Lowfare” billetter.
  • 20 % CashPoints på Norwegian “Flex” billetter.
  • Intet årsgebyr.
  • Ingen gebyrer på kontanthævninger.
  • Varekøb med kortet er gebyrfrit.

 

Hvad skal man være opmærksom på?

Kortet får et kreditloft alt efter indkomst og er kreditloftet f.eks. på 30.000 kr., så kan du til hver en tid bruge op til de 30.000 kr. I slutningen af måneden kommer regningen så og kan den ikke betales, så er renten 20 %. Det er derfor kun en god ide, hvis man har den nødvendige selvdisciplin til ikke at bruge penge man ikke har. Har du f.eks. brugt for 10.000,- modtager du en regning på dette beløb, men hvor du bliver tilbudt kun at betale et mindre beløb (f.eks. 250,-) – Du skal dog betale de 10.000,- for at undgå at skulle betale renter!

 

Kan man bruge kortet til at betale regninger?

Ja, alle de steder der tilbyder automatisk kortbetaling eller betaling via Mobilepay kan kortet bruges. Ønskescenariet ville selvfølgelig være at alle gav muligheden for kortbetaling i stedet for betalingsservice, sådan at man f.eks. også kunne betale realkreditlånet derved og få procenter. Dette er dog ikke tilfældet på nuværende tidspunkt. Men f.eks. Yousee tilbyder dette (I mit tilfælde udgør dette over 10.000,- årligt og derfor 100,- i CashPoints) samt mange teleselskaber.

 

Eksempler på opsparing:

Bruger du årligt for 75.000,- på kortet vil du have 750,- at købe flybilletter for.

Bruger du årligt for 175.000,- på kortet vil du have 1.250,- at købe flybilletter for.

 

Du kan søge om et Bank Norwegian VISA kort her: Bank Norwegian

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365